avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua !pot solicita de la primărie o parcare daca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua !pot solicita de la primărie o parcare daca dețin ...

Buna ziua !pot solicita de la primărie o parcare daca dețin un certificat cu grad de handicap? Aștept răspunsuri va mulțumesc.
Puteti solicita orice, daca aveti sanse sa si obtineti reiese din hotararile locale.
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare la resedinta pentru persoane cu handicap lacipesca lacipesca Am depus o cerere la primaria cluj acuma 4 ani pentru o parcare la resedinta pt peroane cu handicap si am asteptat un an si nu am primit.Anul urmator m-am dus ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare - persoana cu handicap zaleezu zaleezu Buna ziua! Daca o persoana detine certificat de handicap, fiind inclus in gradul de handicap grav cu asistent personal, se poate face o schimbare a locului ... (vezi toată discuția)
Parcare Florin Mario Florin Mario Bună ziua! De ce în sectorul 6 persoanele cu handicap grav nu pot sa beneficieze de un loc de parcare gratuita? (doar posesori de mașini modificate conform ... (vezi toată discuția)