avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,am fost victima unui accident auto (pasager ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,am fost victima unui accident auto (pasager UBER)am ...

Buna ziua,am fost victima unui accident auto(pasager UBER)am necesitat îngrijiri medicale(operatie),doresc despăgubire,cum sa procedez?
Trebuie să faceți cerere de despăgubire la asigurator. Recomand să luați legătura cu un avocat.
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
In urma producerii evenimentului, parchetul deschide dosar penal, fiind vorba si de victime. In timpul cercetarii, victima va fi intrebata daca se constituie parte civila impotriva soferului si ce despagubiri doreste.
Daca nu se face urmarirea penala, puteti deschide separat actiune in civil impotriva soferului si cere daune morale/ despagubiri/ recuperare cheltuieli medicale.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
În penal pierdeți prea mult timp ditrect în civil rezolvați mai repede..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! matusa a mea a fost lovita pe trecerea de pietoni, ... Ana.Maria.03 Ana.Maria.03 Buna seara! Matusa a mea a fost lovita pe trecerea de pietoni, ulterior ajungand la spital cu ambulanta. La fata locului a fost politia si s a constatat ... (vezi toată discuția)
Accident auto copii daune IuliaMariaa IuliaMariaa Pe 16 decembrie am avut accident rutier. Copii mei minori au fost în stare grava,încă suntem în spital și vom mai avea nevoie de spitalizare la ... (vezi toată discuția)
Accident-vatamare corporala ely86 ely86 In urma cu o saptamana am provocat un accident de circulatie in urma caruia victima a suferit o fractura de femur stang si fractura incheietura mana ... (vezi toată discuția)