avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriere card de cumparaturi ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriere card de cumparaturi ...

Buna ziua, imi puteti spune cand se prescrie un card de cumparaturi in rate luat in 2011 ? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 25 Martie 2025
sorana_g, utilizator
depinde cuml-ati folosit. Ca l-ati luat in 2011 e irelevant.
In principiu, e vb de 3 ani de la data scadenta, dar in anumite conditii, pooate dati detalii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se prescrie singur, este necesara o actiune in instanta.
Am facut actiune in instanta si am invocat prescriptia, insa voiam sa stiu exact de cand se calculeaza cei trei ani in cazul cardului de credit, sa fiu sigura ca ma incadrez.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta, cum zicea gi-jane mai sus, depinde de cum a fost folosit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita card cumparaturi danut1977 danut1977 Buna ziua, in anul 2006 am contractat un card de cumparaturi de 2100lei , nu l-am achitat din anul 2009, am primit notificari pana in anul 2011 sa il achit, ... (vezi toată discuția)
Nelamurire... prescriptie mirelazod mirelazod am o mare nelamurire.#-o....deci la prescriere datorii, am luat credit bancar in septembrie 2006 pe 5 ani, am platit rata pana in octombrie 2007...cand se ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie card de credit dalin dalin Buna ziua, Va rog mult daca se poate sa ma lamuriti cu privire la prescrierea unei datorii la un card de cumparaturi. Mama (care este decedata) a avut un ... (vezi toată discuția)