avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot angaja pe PFA taxi?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot angaja pe PFA taxi?

Buna ziua dețin în PFA , mai exact care are că activitate transport persoane in regim de taxi , am voie sa angajez ? Pun această întrebare deoarece primăria spune că nu pot angaja daca am PFA și trebuie să fiu doar eu conducătorul și nu alta persoana
Aștept răspunsul dumneavoastră.
Ultima modificare: Marți, 25 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioana Chirita , Consultant fiscal 17:36, 25 Martie 2025
Buna ziua

Un PFA poate avea cel mult 3 angajati. Nu primaria decide acest lucru, ci registrul comertului.

Insa, daca vreti sa angajati un alt sofer pt activitatea de taximetrie, acesta trebuie sa indeplineasca conditiile necesare (atestat, aviz medical etc...)
www.avocatnet.ro/articol_534...

Puteti angaja cu sigurata, vorbiti cu contabililul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat srl rent a car Alex Chiciu Alex Chiciu Are cineva idee ce atestat/autorizatie/whatever necesita o societate comerciala ce desfasoara activitati tip rent a car in Bucuresti? De asemenea, este nevoie ... (vezi toată discuția)
Pfa poate primi autorizatia de transport in regim de inchiriere? BCTBCT BCTBCT Buna ziua, Conform legii 38 (actualizata si cu toate modificarile la zi), transportator poate fi orice persoana fizica, asociatie familiala sau persoana ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 4932 am dreptul sa am angajati? adrianr adrianr Buna ziua, In anul 2004 am infiintat un PFA, care prin anul 2008 l-am schimbat in I.I. ca sa pot sa am angajati. In urma cu o luna am un control de la ... (vezi toată discuția)