avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am si eu o intrebare. Daca imi iau concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Daca imi iau concediu de odihna, ...

Buna ziua.
Am si eu o intrebare. Daca imi iau concediu de odihna, am dreptul la tot atatea libere legale ca restul angajatilor ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 25 Martie 2025
Da, aveti dreptul ca si un alt salariat ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt angajată în carul unei primării. mai am 5 ... emilyB emilyB Bună ziua. Sunt angajată în carul unei primării. Mai am 5 zile de concediu de odihnă aferente anului 2022 neefectuate până în prezent. Poate primarul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neacordat cristibelciu cristibelciu Lucrez din 15 sept. 2008 dar mi-a facut cartea de munca pe 1 noiembrie 2008. Am luat doar 10 zile de concediu ptr. tot anul 2009, iar restul vrea sa-l faca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru deces parinte sau ruda gr 2, sunt prevazute ... lavinia.turcanu lavinia.turcanu Buna ziua! Pentru deces parinte sau ruda gr 2, sunt prevazute 3 zile libere platite. Intrebarea este, daca salariatul a avut liber 13, 14 si 15 august, 15 ... (vezi toată discuția)