Buna ziua. Ne-am mutat recent intr-un bloc de apartamente cu 4 etaje. Noi sunt situati la et 4. Vecinul de la et 2 emana un miros foarte deranjat. Probabil si din cauza degradarii locuintei dar si pentru ca detine 2 caini pe care nu i-am vazut scosi la plimbare, nici fostul proprietar. Uneori mirosul este foarte insuportabil. Degeaba deschizi geamul de la scara pentru ca mirosul persista si mai puternic. M-am adresat pe site-ul primariei si a venit politia locala , dar vecinul nu a deschis usa. Si raspunsul a fost ca ei nu au ce sa faca. Precizez oras Satu Mare. Va rog sa ma ajutati cu legi , institutii , sau chiar prin instanta ce castig de cauza am avea ca sa scapam de miros ? Incredibil 2025 si nu este vorba nici de un cartier raufamat...Vecinii au mai incercat dar nu s-a rezolvat nimic. Chiar nu se poate face nimic ? Multumesc
Sesizatia asociatia de locatari in scris, cu nr. de inregistrare/ data, sa intre in apartament impreuna cu politia locala. Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_440...
si aici: [ link extern ] /