avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Ne-am mutat recent intr-un bloc de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Ne-am mutat recent intr-un bloc de apartamente cu ...

Buna ziua. Ne-am mutat recent intr-un bloc de apartamente cu 4 etaje. Noi sunt situati la et 4. Vecinul de la et 2 emana un miros foarte deranjat. Probabil si din cauza degradarii locuintei dar si pentru ca detine 2 caini pe care nu i-am vazut scosi la plimbare, nici fostul proprietar. Uneori mirosul este foarte insuportabil. Degeaba deschizi geamul de la scara pentru ca mirosul persista si mai puternic. M-am adresat pe site-ul primariei si a venit politia locala , dar vecinul nu a deschis usa. Si raspunsul a fost ca ei nu au ce sa faca. Precizez oras Satu Mare. Va rog sa ma ajutati cu legi , institutii , sau chiar prin instanta ce castig de cauza am avea ca sa scapam de miros ? Incredibil 2025 si nu este vorba nici de un cartier raufamat...Vecinii au mai incercat dar nu s-a rezolvat nimic. Chiar nu se poate face nimic ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: florian1991 , utilizator 16:22, 25 Martie 2025
Sesizatia asociatia de locatari in scris, cu nr. de inregistrare/ data, sa intre in apartament impreuna cu politia locala. Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_440...
si aici: [ link extern ] /
Nu avem asociate de proprietari din pacate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vro’ solutie la o problema legata de un vecin care refuza sa si scoata cainele sa si faca nevoile afara? Bioprea Bioprea Buna ziua, De ceva timp exista un miros de a dreptul neplacut in baia locuintei mele. Ultima oara cand am fost la administratie am sesizat si problema ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma sesizarii mele scrise , catre primaria din ... todirasc todirasc Buna ziua! In urma sesizarii mele scrise , catre Primaria din localitate si catre Garda de Mediu ,in urma cu aproape o luna de zile ,nimeni nu a luat nici o ... (vezi toată discuția)
Distanta fata de casa a unei custi de caine ReIn ReIn Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti cu o problema. Am facut o plangere celor de la Directia Sanitar Veterinara impotriva vecinului care a amplasat cuşca ... (vezi toată discuția)