avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua ,am o intrebare... Acum ceva timp am avut o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua ,am o intrebare... Acum ceva timp am avut o relație ...

Bună ziua ,am o intrebare...
Acum ceva timp am avut o relație din care a rezultat un copil , eu am recunoscut copilul ,și ceva mai târziu ne-am despărțit, acum fosta este căsătorită cu altcineva .
Acum câteva zile mi-a scris ca are nevoie de un act de la notar (imputernicire) sa poată înscrie copilul la scoala clasa 1 ,este posibil sa trebuiască asa ceva ,aceasta împuternicire pentru a putea înscrie la scoala copilul?
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Dumitru-Andrei Aivănesei , Avocat 20:01, 25 Martie 2025
Da, trebuie să vă dați şi dumneavoastră acordul la înscriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi raspundeti ce pot sa fac in situatia mea - parinti in strainatate, inscriere copil la scoala Alesia123 Alesia123 Buna ziua,am o fetita cu barbat dar noi nu suntem logoditi,in prezent fetita se afla in grija bunicii,din partea tatalui.Noi suntem despartiti,eu fiind plecat ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor in urma unei relatii de concubinaj. corina_iliescu corina_iliescu Am trait cu tatal copilului 17 ani fara a exista o casatorie legala. Acum 9 ani am dat nastere baiatului nostru pe care tatal l-a recunoscut. Copilul ... (vezi toată discuția)
Situatie minor rezultat din concubinaj Gracielle Gracielle Sunt mama unui copil acum in varsta de 6 ani si jumatate, rezultat din concubinaj. Este recunoscut de catre tata, am locuit impreuna pana in acest moment, ... (vezi toată discuția)