avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună seara. În urma unui incident la școală fiica ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună seara. În urma unui incident la școală fiica mea nu ...

Bună seara.
În urma unui incident la școală fiica mea nu a mai dorit să frecventeze cursurile deoarece copiii se purtau urat cu ea etc.
Între timp am inițiat o cerere de transfer către altă școală dar a fost respinsă deoarece copilul nu a mers la școală timp de 2 luni. 2 luni în care am așteptat echivalarea studiilor venind din altă țară.
Cererea de transfer nu a fost acceptată pe motiv ca, copilul a lipsit de la școala 2 luni și nu are note suficiente.
Poate fi acesta un motiv pentru care nu a fost acceptată?
Menționez ca , copilul plânge și nu dorește să meargă la școala veche.
Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 08:37, 26 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Înghețați anul pentru fica dumnv ,timp în care o mutați la o altă școală

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru ccc, mama eleva Paulapaul Paulapaul Buna ziua, Stiu ca exista un ordin sau lege care acorda indemnizatie maternitate pentru elevele de liceu cu conditia sa frecventeze cursurile. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Contestarea scaderii notei la purtare STAN MIHAELA STAN MIHAELA La sfarsitul anului scolar, fiicei mele, eleva in clasa a XI - a i s-a scazut nota la purtare pe semestrul la 7. Am facut o cerere la directorul liceului in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului mecy mecy buna ziua!am 21 ani si incep anul 2 la o facultate acreditata,forma de invatamant:zi,si as dori sa stiu daca as putea sa beneficiez de indemnizatia de 600lei ... (vezi toată discuția)