avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot să mi înființez un PFA pe numele meu pt ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot să mi înființez un PFA pe numele meu pt ridshering?

Bună seara!Pot să mi înființez un PFA pe numele meu pt ridshering dacă nu am permis de conducere și să lucreze soțul meu care are permis de conducere? Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 25 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Suspendare pfa edyefrem edyefrem Buna seara Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Pot sa suspend pfa-ul de pe numele meu un an ,(eu fiind insarcinata),si sa deschida sotul pe numele lui pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare af sau pfa? IOANA LUCA IOANA LUCA Buna seara, Ce ar trebui sa infiintez pentru o gogoserie,afacere in familie,o Asociatie Familiara sau un PFA? Daca vreau sa lucrez cu sotul si copilul ... (vezi toată discuția)
Pot profesa taximetria in romania cu permis de uk? ELISABETA23 ELISABETA23 Buna seara, Sotul meu lucreaza in UK si are permisul de conducere schimbat aici, dar vine in Romania in concediu pt o luna si doreste sa se angajeze ... (vezi toată discuția)