avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara. Ma confrunt cu situația foarte ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara. Ma confrunt cu situația foarte neplăcută in care ...

Buna seara.
Ma confrunt cu situația foarte neplăcută in care concubinul meu pe lângă faptul că mă agrestă verbal și fizic, de asemenea și mama sa, nu participă la întreținerea și îngrijirea băieților minori de 4 luni aceștia suferind și de picior varus equin, precizez că concubinul este în concediu de creștere al copilului. Cum as putea sa procedez să am eu custodia totală și să fie obligat să plătească pentru intretinerea minorilor inclusiv ce nu a cheltuit până acum.
Va mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului cu copilul minor icu 78 icu 78 buna ziua. locuiesc in concubinaj cu tatal baietelului nostru de 1 an. apartamentul in care locuim este al lui eu avand domiciliul din buletin la o allta ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva ca urmare a mai multor ilegalitați anamaria7893 anamaria7893 Buna ziua! Locuiesc cu chirie, impreuna cu concubinul meu, impreuna cu care am un copil minor, sub 2 ani. Urmeaza sa ne separam, ca urmare a actelor de ... (vezi toată discuția)
Ancredintare minor ichim.dragos ichim.dragos problema mea este urmatoarea...... ... (vezi toată discuția)