avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde si cum se rezolva problema emiterii deciziei de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde si cum se rezolva problema emiterii deciziei de pensionare ...

Unde si cum se rezolva problema emiterii deciziei de pensionare la limita de varsta, avand in vedere ca eu am indeplinit conditiile de pensionare la limita de varsta in luna octombrie 2024 si nici pana la aceasta data nu am primit decizia. pot sa ma adresez instantelor de judecata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:44, 26 Martie 2025
Da, va piuteti adresa instantei de judecata .. insa , mai puteti sesiza si CNPP / Ministerul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, Întrebarea mea este dacă, decizia 91/2024 a Îccj ... Ioana_rdi Ioana_rdi Bună ziua, Întrebarea mea este dacă, Decizia 91/2024 a ÎCCJ care face referire la funcționarii publici se aplică și personalului contractual. Sunt ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare ContSters177235 ContSters177235 vin dosara rog sa-mi spuneti care ar fi termenul de la depunerea dosarului de pensionare ptr limita de varste si primirea deciziei? mentionez ca am introdus ... (vezi toată discuția)
Petitie fara raspuns acum 5 luni am trimis prin e-mail o sesizare la casa de pensii ... Bibi020844 Bibi020844 Acum 5 luni am trimis prin e-mail o sesizare la casa de pensii Brasov deoarece nu am primit decizia de recalculare a pensiei. Neprimind nici un raspuns, acum 2 ... (vezi toată discuția)