avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... decizie pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

decizie pensionare

vin dosara rog sa-mi spuneti care ar fi termenul de la depunerea dosarului de pensionare ptr limita de varste si primirea deciziei? mentionez ca am introdus dosarul in septembrie ac apoi am venit cu rectificari la dosar. varsta ptr pensionare am implinit o in octombrie,voi primi pensia retroactiv? va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters177235 , utilizator 09:05, 18 Noiembrie 2010
Daca ati depus acte in completarea dosarului, termenul este de 45 de zile de la depunerea ultimului document. Insa, dupa disponibilizarile care s-au facut in sistemul Ministerului Muncii, deciziile de pensie se emit la Sfantu' Asteapta.

Prima pensie impreuna cu diferentele se platesc, de regula, in luna urmatoare emiterii deciziei de pensie (pensie primiti de la data de la care indepliniti conditiile, adica din octombrie).

Daca aveti ceva de intrebat, va rog sa folositi butonul "raspunde" si sa postati intrebarile tot in acest topic.
multumimatunci ramene sa asteptam !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata partiala, data primirii deciziei de pensie Adycristina Adycristina Barbat nascut in 05.05.1950 Am lucrati 30 ani din care 4 in gr.I si 12 in gr.II. Cand ma pot pensiona anticipat. Multumesc. Si o alta intrebare in cat ... (vezi toată discuția)
Depunerea la limita a dosarului de pensie - ce act normativ se aplica, legea nr. 19/2000 sau legea nr. 263/2010? bebed bebed Buna ziua! Indeplinesc conditiile de pensionare: -nascut la 6 .10.1951,si am [b]27 ani lucrati in gr.II,pana la 1.04.2001).[/b] [b]Am o ... (vezi toată discuția)
Poate mama sa treaca de la pensie anticipata partiala la pensie anticipata? ramonagui08 ramonagui08 Buna seara. Doresc sa va adresez o intrebare ref la dosarul de pensie al mamei: In ac an mama a implinit conditiile pentru a beneficia de pensie anticipata ... (vezi toată discuția)