avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua As dori sa știu care este procedura de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua As dori sa știu care este procedura de investire ...

Bună ziua
As dori sa știu care este procedura de investire cu titlul executoriu a unei ședințe definitive împotriva Casei de pensii a Municipiului București. Am legalizat sentinata și vreau sa o depus sa îmi dea ceea ce scrie în dispozitiv
Dispune anularea deciziei nr din data de 21 august 2024 și obliga pârâta la emiterea unei noi decizi în care sa ia în calcul . .... La plata cheltuielilor de judecata evidențiate în filele 16 17 și la plata retroactiva a drepturilor cuvenite începând cu 21.08.2024

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta pentru recalcularea pensiei catalin23x catalin23x Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta: - mama mea a solicitat Casei [b]Locale[/b] de Pensii decizie de pensionare; - solicitarea a fost ... (vezi toată discuția)
Solicitare recalculare pensie Anton.Sandu Anton.Sandu Sa pronutat sentinta de Tribunalul Municipiului Bucuresti, prin care Casa locala de pensii a fost obligata sa recalculeze pensia pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Poate fi anulata executarea silita? mihaela vizintin mihaela vizintin Av. soc. contestatoare a depus la instanta o precizare in care contesta titlul executor, intinderea si cuantificarea lui, cat si formele de executare silita ... (vezi toată discuția)