avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Daca doresc sa inchiriez o locuinta al carei ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Daca doresc sa inchiriez o locuinta al carei proprietar sunt

Daca doresc sa inchiriez o locuinta al carei prorietar sunt unde am adresa din buletin este vreo problema?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:04, 26 Martie 2025
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere contract de inchiriere apartament muadib muadib buna ziua. am domiciliul permanent (adresa din buletin) in judetul X. detin o locuinta in bucuresti pe care doresc sa o inchiriez. unde voi depune ... (vezi toată discuția)
Imobiliare muadib muadib buna ziua. am domiciliul permanent (adresa din buletin) in judetul X. detin o locuinta in bucuresti pe care doresc sa o inchiriez. unde voi depune ... (vezi toată discuția)
Buna seara. se poate va rog sa ma ajutati sa imi spuneți daca ... officew officew buna seara. se poate va rog sa ma ajutati sa imi spuenti daca exista vreo cale legala prin care se poate limita inchirierea apartamentelor in blocuri? in ... (vezi toată discuția)