avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Tatal meu are 66 de ani si a cotizat 11 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Tatal meu are 66 de ani si a cotizat 11 ani .Recent ...

Buna ziua.Tatal meu are 66 de ani si a cotizat 11 ani .Recent a aplicat pentru pensia sociala si a fost refuzat.Este legala decizia venita de la Casa de Pensii din Severin?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 15:48, 26 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este legala , ca sa acceada la o pensie , are nevoie de minim 15 ani contributivi . Cu doar 11 ani contributivi , nu are nici un drept .
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, tatal meu are 66 de ani si a cotizat 11 ani. recent ... Iuliagina Iuliagina Buna ziua,tatal meu are 66 de ani si a cotizat 11 ani.Recent a aplicat pentru pensie sociala si a fost refuzat.Este legala decizia Casei de Pensii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mama mea are 66 de ani. a lucrat putin peste 7 ani ... ybes ybes Buna ziua. Mama mea are 66 de ani. A lucrat putin peste 7 ani si a primit Decizie de pensionare pe O(zero). Are dreputul la Indemnizația socială pentru ... (vezi toată discuția)
Cotizatie retroactiva. Andreea L. Andreea L. Nascut in 1944,are pe cartea de munca 4 ani si jumatate,din 1984 a lucrat ca agricultor in zona necooperativizata si nu a cotizat.Poate beneficia de pensie?Sau ... (vezi toată discuția)