avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Este normala aceasta solicitare de plata catre ANAF?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Este normala aceasta solicitare de plata catre ANAF?

Buna ziua!Timp de 17 ani ( 2004-2021)am lucrat ca personal civil intr-o companie de petrol si gaze, cu contract incheiat in Elvetia si activitate off shore.In acest timp am contribuit la un fond privat de pensii in care si eu si Compania viram 5 % din venitul realizat.Fondul de pensii isi are sediul in Luxembourg..In acest an de la ANAF imi soseste o impunere de plata aferenta anului 2018 ce ar reprezenta cam 10% din suma acumulata in acel fond.Repet,sumele proveneau din contributia mea salariala si a firmei in acelasi cuantum.
Este normala aceasta solicitare de plata catre ANAF?
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozitele în cazul unei pensii de la pilonul iii II_Maria II_Maria Bună ziua, Privind impozitele în cazul unui pensionar cu pensie de 1000lei, care știu că nu se impozitează. Urmează să primesc aprox. 10000 de la ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pilon 2 georgetag georgetag as dori sa ma lamuriti in legatura cu pensiile private: -care sunt termenele limita de inscriere, - de cand a intrat in vigoare, -care este dobanda la ... (vezi toată discuția)
Se plateste cas sau cass pentru veniturile provenite din trading de cryptomonede? daniel222 daniel222 Buna ziua, As dori sa stiu cum sunt impozitate veniturile provenite din trading-ul de cryptomonede. Sa zicem, de exemplu, ca la finalul anului 2018 am ... (vezi toată discuția)