avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare punct de lucru in casa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare punct de lucru in casa

Buna ziua, avem o casa care are in CF ap. 1 si ap. 2, si dorim infiintarea unui punct de lucru intr-o camera din ap. 1, a caruia suntem si proprietari. Este necesar acordul vecinului de la ap. 2 la ONRC?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: dragosm2 , utilizator 16:21, 27 Martie 2025
Vecinul trebuie sa-si dea acordul.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma la bloc sau locuinta? papadiouf papadiouf Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se poate ca int-un apartament sa existe sediu de firma (chiosc)si isi desfasoara activitatea ,dar in acelasi timp si ... (vezi toată discuția)
Inregistrare firma - problema sediu ciobitud ciobitud Buna ziua tuturor! Am si eu o mica problema legata de deschiderea unei firme, poate imi puteti da un sfat. Caut de ceva timp un sediu pentru aceasta firma ... (vezi toată discuția)
Închidere , deschidere punct de lucru mmarcelcozma mmarcelcozma Doresc sa inchid un pct. de lucru şi să deschid altul . Menţionez ca punctul de lucru pe care doresc să-l închid este trecut în actul constitutiv . ... (vezi toată discuția)