avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Bună ziua astăzi 27/3/2025 în cadrul Primărie ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Bună ziua astăzi 27/3/2025 în cadrul Primărie Berzasca Jud ...

Bună ziua astăzi 27/3/2025 în cadrul Primărie Berzasca Jud Caras Severin are loc un examen pentru ocuparea unui post în administrație cu o oră și jumate înainte mătușa nepoatei a intrat la președinte în birou și a primit subiectele am sesizat 112 și am trimis la DGA o sesizare find doar un singur candidat am cerut permisiunea să asist a fost respinsă unde mă pot îndrepta să se refacă examenul 0764080872

Alte discuții în legătură

Cum pot modifica un articol dintr-o metodologie? anthynidiany anthynidiany Mă refer la acest act METODOLOGIA - CADRU PRIVIND MOBILITATEA PERSONALULUI DIDACTIC DIN ÎNVÃŢÃMÂNTUL PREUNIVERSITAR ÎN ANUL ªCOLAR ... (vezi toată discuția)
Superiorul a sesizat comisia de disciplina pentru ca mi-am dus matusa la spital adina_apostu adina_apostu Buna ziua, sunt functionar public si mi-a fost facut un referat si propusa pentru comisia de disciplina de sefa mea de serviciu. Tot sefa mea este si sefa ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre lucrari efectuate de asociatie mariuselectric mariuselectric Buna ziua . Doresc sa ma lamuriti si pe mine in calitate de proprietar despre lucrarile pe care le efectueaza administratia blocului in care ... (vezi toată discuția)