avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... teren pierdut
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

teren pierdut

buna ziua am mostenit dela parinti unteren agricol cu titlu de proprieter unde trecut terenul cu nr topografic neamdus la primaria din comuna respectiv zice ca nupoate identifica terenul , zice topgraful primariei si cei dela departamentul agricol cau ma poate ajuta cu nimic .Pana la urma a gasit tarladar parcela nu gaseste .Zice ca numa poate ajuta .In cazul aceaste ce este de facut varog sa ma lamuriti. interesant inpozitul platim.
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 20:59, 27 Martie 2025
Trebuie sa va adresati unui topograf autorizat sa va identifice terenul. Probabil parintii dumneavoastra nu au solicitat eliberarea titlului de proprietate atunci cand trebuia...
parintti au slicitat titlu de proprietar am solicitat unui topograf autorizat mi a identificat tarla dar parcela nu zice ca harta facut 1:10000 parcela este intro parcel de 14.2000metru patrat ce pot sa fac daca la primarie nu rezolva problema unde sa va adreses
Va zic sincer este foarte greu sa imi dau seama de detalii, la felul cum scrieti.

Din ce inteleg exista cerere depuse la primarie pentru eliberare titlu, exista proces-verbal de punere in posesie, dar terenul nu cunoasteti locul unde este terenul, din cauza hartilor inexistente sau a hartilor nu foarte bune de la primarie.

Puteti obliga prin instanta primaria sa va elibereze titlul de proprietate, pe o zona disponibila. Fiecare UAT are zone libere, ramase pe primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
refuz oficiu cadastru dan_t dan_t Buna ziua, Detin un titlu de propietate (pe numele mamei decedate) pt un teren in comun cu inca 2 rude. Am deschis un proces de iesire din indiviziune si ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ,,lipsa din teren ili47 ili47 Buna, am mostenit dupa parinti teren agricol inscris in Titlu lipseste cca 30% din teren la fond funciar au zis ca topograful a masurat cu alta metoda cand ... (vezi toată discuția)