avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sunt din Craiova, mașina mi-a fost ridicată din ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sunt din Craiova, mașina mi-a fost ridicată din parcare ...

Salut . Sunt din Craiova mașina mi-a fost ridicată din parcare de pe spatiu public fara a bloca sau a sta pe locul altuia , pe procesul verbal scrie că mașina a fost ridicată pe baza articolului hcl 107 2021 articolul 8 litera g, mie mi se pare un abuz că să o ridice, în acest HCl scrie că se pedepsește doar contravențional ar avea rost sa merg in instanta pentru așa ceva având în vedere că acolo nu scrie că se poate și ridică din acesta cauza
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
Utilizator121223, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara.am parcat autoturismul langa trotuar in sector4.am ... r paul r paul Buna seara.Am parcat autoturismul langa trotuar in sector4.Am gasit auto blocat de Directia pt Digitalizare si Regenerare Urbana, cu o instiintare ca am ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto- plangere contraventionala Dulcina Dulcina Am patit-o! Mi-au ridicat autovehicolul din sect 1, str Postelnicul, perpendiculara pe Bd Ion Mihalache. Masina era parcata perpendicular pe trotuar. Ceea ce ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de ridicare autovehicul Andreea Istrate Andreea Istrate Ce variante pot avea pentru a anula o decizie de ridicare a masinii pentru a mi se restitui taxa platita pentru a mi se inapoia/ Masina a fost parcata in ... (vezi toată discuția)