Buna ziua. Am o anexa construita in 1994 pe care am dorit-o sa o renovez fara autorizatie de constructie. In urma discuțiilor cu constructorul am stabilit ca schimbam acopersul, tâmplăria exterioară, izolăm etc. Dupa ce a dat acoperisul jos si a tencuielii exterioare de pe pereti a decis ca ii este mai simplu sa decoperteze tot scheletul acoperisului si sa darame si un perete din lateral plus inca o jumătate din peretele din fata cladirii pana ne-am autosesizat. Acum primaria nu ma mai lasa sa imi renovez cladirea pt ca imi cer autorizatie de construire pentru ridicarea peretilor la loc si a acoperisului. Daca cer autorizatie nu pot obtine avizul DRDP deoarece nu respecta distanța de la axul drumului. Cum pot sa imi reintregesc cladirea fara autorizatia de construire? Multumesc
Nu puteti. A-ti comis o ilegalitate cand v-ati apucat de lucrari fara a detine autorizatie. Calea legala este ca primaria sa va amendeze, iar ulterior sa solicitati o autorizatie de construire cu obiectivul "intrare in legalitate".
Sau terminati lucrarile fara autorizatie, desigur pe propria raspundere.
Renovare
AntoniaSiLuca
Buna ziua,pt o casa batraneasca din chirpici la care intenționez să decopertez pereții si sa ii întăresc cu plasa am nevoie de vreo autorizație?Si am si ... (vezi toată discuția)