avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... AM INFIINTAT O FIRMA DE ADMINISTRARE IMOBILE IN ACEST ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

AM INFIINTAT O FIRMA DE ADMINISTRARE IMOBILE IN ACEST AN SI VREM ...

AM INFIINTAT O FIRMA DE ADMINISTRARE IMOBILE IN ACEST AN SI VREM SA PRELUAM MAI MULTE ASOCIATII DE PROPRIETARI. PERSOANELE CARE FAC ADMINISTRAREA ACESTOR ASOCIATII AU ATESTATUL CERUT DE LEGE, DAR PRESATI DE TIMP, VREM SA ANGAJAM UN CASIER CARE DOAR SA INCASEZE INTRETINERILE. PRIMARIA NE -A RASPUNS CA NU AVEM DREPTUL LEGAL SA TRIMITEM CASIER, CA NU ARE ATESTATUL.CONFORM LG196/2018

Alte discuții în legătură

Administrare imobil prin interpus conjoint conjoint Este in regula ca o persoana, reprezentant,angajat,delegat sau ce o fi al unei PFA( cu obiect de activitate cod CAEN 6832), sa presteaze activitatea de ... (vezi toată discuția)
Administrator asoc de proprietari dritaS dritaS Buna ziua , va rog daca se poate sa ma informati cu privire la angajare obligatorie pentru administrator de asoc. de propr. cateva detalii. multumesc (vezi toată discuția)
Expert contabil asociatie-atestat administrator? ingerasmic ingerasmic Buna ziua, va rog daca se poate sa ma ajutati sa lamuresc un aspect: sunt expert contabil tin contabilitatea la o asociatie de proprietari. In urma unui ... (vezi toată discuția)