avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... arhitect funcționar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

arhitect funcționar public

daca un arhitect este funcționar public în cadrul unei autorități a administrației publice si are în competență avizarea, autorizarea și controlul lucrărilor de construire, este sau nu este incompatibilitate / conflict de interese situatia in care isi exercita profesia de proiectant in alt UAT? am in vedere praticarea incrucisata a acestei scheme intre doua sau mai multe UAT-uri
multumesc
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
artmilo, utilizator
Cel mai recent răspuns: artmilo , utilizator 19:00, 27 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incompatibilitate este situatia descrisa.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese ? adrianadrian240 adrianadrian240 Buna ziua, ma numesc Adrian, sunt functionar public la o Administratie financiara. De profesie sunt inginer. Va rog frumos sa-mi spuneti daca in paralel cu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire: incompatibil sau nu? Madamar1007 Madamar1007 Am o nelamurire in privinta regimului incompatibilitatilor in cazul unui functionar public (secretar comuna): un grup de initiativa constituit la nivelul unei ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate sau nu? mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 legea nr. 161/2003 \" ART. 94 (1) Calitatea de funcţionar public este incompatibilă cu orice altă funcţie publică decât cea în care a fost numit, ... (vezi toată discuția)