avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Am fost arestată în UK pentru furt de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Am fost arestată în UK pentru furt de haine, după ...

Bună ziua! Am fost arestată în uk pentru furt de haine, după 4 zile de arest, am fost dusă în istanță, până în ultimul moment nu mi s-a oferit nici-o șansă, ca după câteva ore, să nu mai fiu judecă, să fiu eliberată. Îmi doresc să merg în uk ( ps: fără spețe), dar nu-mi doresc să mă risc, cum verific dacă pot intra, dacă am sau nu instanță sau ceva anume?! Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:20, 27 Martie 2025
Bună ziua! Luati legatura cu un avocat din UK, incheiati un contract, si acesta va poate verifica situatia juridica. bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul.prietenei mele a fost arestat pentru furt în elveția, ... Lary,s Lary,s Soțul.prietenei mele a fost arestat pentru furt în Elveția, ea nu știe nimic de el știe doar de la prieteni ca este arestat și ca are un avocat din ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am o nelămurire, nu am putut ajunge în românia ... Poparobert Poparobert Bună seara! Am o nelămurire, nu am putut ajunge în România din cauza pandemiei în Mai 2020 și trebuia sa merg la serviciul de probațiune, la care nu am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , ma aflu intr-o situatie destul de dificila drept ... ice_man713413 ice_man713413 Buna ziua , Ma aflu intr-o situatie destul de dificila drept urmare un sfat mi-ar fi necesar.Firma la care lucrez m-a trimis sa incarc o autoutilitara de la o ... (vezi toată discuția)