avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se întâmplă dacă am făcut partajul și eu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se întâmplă dacă am făcut partajul și eu trebuie sa ...

Ce se întâmplă dacă
am făcut partajul și eu trebuie sa primesc sulta,dar întregime ne am inpacat,cum facem sa renunțăm și sa rămână actele pe amândoi?
Adica acum nu mai vreti sulta, si acum vreti o cota din proprietate. O rezolvati amiabil la notar.
Depinde si ce intelegeti dvs prin „am facut partajul”. Depinde daca aveti o hotarare definitiva sau nu.
Daca nu aveti inca o hotarare definitiva. puteti sa reglati situatia si din mers. Apelati la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit ... Mihai Luca Mihai Luca Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit prima casa împreună cu soția. Anul acesta am divorțat, eu vreau sa rămân eu cu ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga fostul soț sa ii dau 10.000 euro dacă nu am ... aura19731991 aura19731991 Ma poate obliga fostul soț sa ii dau 10.000 euro dacă nu am banii?neavând partaj făcut și fiind divorțată de 7 ani. (vezi toată discuția)
Partaj cu 2 proprietati ladym7738 ladym7738 Am divorțat după 18 ani de căsnicie. Înainte de a mă căsători am primit de la serviciu un apartament. Când s-au dat apartamentele spre vânzare ... (vezi toată discuția)