avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Declaratia privind situatia de trezorerie la un ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Declaratia privind situatia de trezorerie la un ONG

Buna ziua! Daca un ONG nu a primit sume in forme de subventii, sponsorizari, sume redirectionate din impozit sau alte forme similare de finantare, trebuie sa depune Declaratia privind situatia de trezorerie?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:51, 27 Martie 2025
Dacă nu ați primit astfel de sume, nu o depuneți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redirectionare impozit catre ong eka20 eka20 Buna seara! Trebuie sa ma lamuresc cu redirectionarea de 2% din impozit pe venit si va cer ajutorul. Sunt microintreprindere, cu 3% impozit. As vrea sa stiu, ... (vezi toată discuția)
Raportari asociatie fara scop patrimonial elenabolea elenabolea Ce raportari trebuie sa faca o asociatie infiintata de o mama pentru a putea primi sponsorizari de la firme si din redirectionare impozit 2 %,pentru terapia ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru ong maneaciprian17 maneaciprian17 Buna ziua! Am infiintat de curand o asociatie de tip ONG. Cand am mers sa scot CIF ul doamna de la administratia finantelor publice unde suntem arondati ... (vezi toată discuția)