avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi

Mâine, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este salariul net pe care e obligatoriu să-l ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este salariul net pe care e obligatoriu să-l primească

Bună ziua tuturor! Vin și eu cu o întrebare: care este salariul net pe care e obligatoriu să-l primească un angajat de la o firmă de securitate, raportat la brutul minim pe economie, de 4050 ron, la programul de 168 ore/lună? Despre alte sporuri sau beneficii extrasalariale nu discutăm, fiindcă nu există, în schimb există ore suplimentare. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
Robi27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:06, 28 Martie 2025
Buna ziua, la un salariu brut de 4.050 lei va revine un salariu net de 2.574 lei ( orele suplimentare si eventuale alte sporuri vin "peste" acest net ).
salriul minim este conditionat de anumite aspecte ..nu este unul fix.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanța trenuleț , îngheață și mărirea alocațiilor ... sexu sexu Ordonanța trenuleț , îngheață și mărirea alocațiilor pt copii și a salariului minim ? De la 1 ianuarie 2025 ? (vezi toată discuția)
Buna. eu lucrez ca agent securitate la un centru comercial la ... Nickolas77 Nickolas77 Buna. Eu lucrez ca agent securitate la un centru comercial la programul de 12 cu 24 deci 192 de ore lucrate lunar. Program de zi fara ore de noapte. Cati bani ... (vezi toată discuția)
Calcul salar orar Anaj Anaj Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza corect SALARIUL ORAR: 1. salar de incadrare / 168 ore (media de ore lunara stabilita pentru anul 2014) sau 2. salar de ... (vezi toată discuția)