Cardul Revolut mai poate primi euro prim transfer bancar?
Au scos contul de Lituania și nu se mai pot primi transferurile în euro.
Am un singur număr de cont la lei și la toate valutele și nu mai pot întra bani noi in contul euro de la alții.
A mai primit cineva euro pe Cardul Revolut în 2025?
S-au băgat românii, guvernul și au distrus și Cardul Revolut.
Autoritatile române in incompetenta lor distrug tot sau compromit tot ce a existat bun.
dodoambra
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
"S-au băgat românii, guvernul și au distrus și Cardul Revolut.
Autoritatile române in incompetenta lor distrug tot sau compromit tot ce a existat bun."
E ca si cand ai spune ca s-a bagat guvernul si pedepseste pe cei care conduc cu droguri... au stricat ceva bun...
Nu, Au luat in vizor evazionistii !!!!
La cât de incompetenți sunt, trag după iepuri și împușcă cerbi.
Bravo lor, zic unii...
Nu mai pot primi euro pe Revolut.
Pot primi euro în alte bănci dar nu mai am viteza supersonica de acțiune și intervenții rapide dacă vin banii în 3-5 zile.
De la 15 minute la zile este o mare diferență.
Aberația maxima este ca poți avea euro în alte bănci și nu se ating de euro.
Însă, într-o tara cu dictatura e normal ca avocatura sa fie sabotata. Căci avocatii sunt cel mai puternic pilon al democrației.
O sa cada insa curând guvernul dacă este incompetent.
O merită.
Bani pot lua, miliarde de euro de la cei condamnați penal.
Dar, nu vor...
Sunt atât de nepregătiți ca nici sa își ia banii nu știu sau nu vor.
Din pacate situatia este slab descrisa, incoerent... daca ai scrie mai clar ce anume, in concret, s-a intamplat, ce ai discutat cu ei si unde te regaasesti in Termeni si conditii, poate te putem ajuta... din opacate, discutiile sunt mai degraba conspirationiste si pe langa subiect.
Revino cu o descriere mai buna si te ajut.
Vechiul cont de euro nu mai este valabil și noul cont este unic.
Nu mai am doua conturi.
Contul de Lituania pentru euro nu mai există.
Am unul singur în care nu pot întra euro.
Lei întra dar nu și euro.
Scrie la suport. Nu am incercat, voi verifica atunci cand ies din tara. Vezi ca din decembrie sunt modificarile acestea. Nu mai exista cont pe Lituania, da, stim asta, dar vezi ca detaliile pentru transferuri internationale sunt separat. Pot muta lei in euro, de exemplu. Cred ca nu ai verificat aplicatia suficient...
Ai un cont de lei, cauta la cont in alte monede, alegi euro, iti genereaza si detalii pt euro. Trimite-ti tu o suma si vezi ca ai doua parti atasate contului tau, una in lei, una in euro. Nici la alte banci nu am doua conturi, dar la transferurile internationale, intra automat in cont de euro.