avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extras carte funciara. Bună ziua. Va rog un sfat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extras carte funciara. Bună ziua. Va rog un sfat pentru îndreptarea ...

Extras carte funciara.
Bună ziua. Va rog un sfat pentru îndreptarea unei greșeli în cartea funciară. Situația este in felul următor: am cumpărat o daca și mama mea in cote egale de 1/2 . Mama a decedat și am făcut succesiunea cu frații mei printr-o tranzacție in instanță de unde a rezultat cat am eu cota und.Când am incercat sa fac cadastru a fost respinsa pe motiv că sunt trecuți toți în cartea funciară (fiind 2 cărți 1 a fraților mei și 1 a mea) am înțeles de la cadastru că trebuie să mă scoată din cartea funciară unde sunt trecute cotele greșite ( au trecut o parte din ce este a fraților) și să mă duc la cadastru că prima înscriere cu cotele corecte din tranzacție. .mă puteți ajuta cu un sfat și cât ar fi costul in instanță onorariu avocat? Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate ili47 ili47 Avem un Titlu de Propietate pt.teren extravilan (anul 2002), pe numele mamei decedate si trei copii al fratelui mamei (fratele decedat anterior punerii in ... (vezi toată discuția)
Calitatea ocpi pasiva Adrian Berdila Adrian Berdila Mi-a fost respinsa plangerea impotriva incheierii de carte funciara deaorece Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară nu are calitate procesuală ... (vezi toată discuția)
Proces de succesiune-Îndreptare/completare bună ziua. În anul ... omatcons omatcons Proces de succesiune-Îndreptare/completare Bună ziua. În anul 2000 a avut loc un proces de succesiune şi stabilire masă succesorală după mama mea, ... (vezi toată discuția)