avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am cumpărat cu ani in urma o hala de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am cumpărat cu ani in urma o hala de productie construita ...

Bună ziua! Am cumpărat cu ani in urma o hala de productie construita pe un teren in concesiune de la primarie, am depus cerere pentru a cumpara terenul respectiv , dar primaria refuza , nu vrea sa vanda, ce putem face in cazul acesta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:13, 28 Martie 2025
nimic. Cautati alt teren
Au hala pe teren. Degeaba cauta alt teren. Hala este inamovibila.

„... dar primaria refuza , nu vrea sa vanda, ce putem face in cazul acesta?”
In cazul acesta va puteti adresa instantei de judecata daca cererea este intemeiata dupa caz. Luati legatura cu un avocat cu actele in fata si analizati situatia in concret si in raport cu administratia locala din zona de interes.
Au hala pe teren. Degeaba cauta alt teren. Hala este inamovibila.

daca vor teren in proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa pe teren concesionat enverhoxha enverhoxha In ce conditii se poate cumpara o casa construita (recent) pe un teren concesionat de primarie? Cumparatorul e strain de orasul respectiv, iar concesiunea a ... (vezi toată discuția)
Hala productie publicitara mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua , Vreau sa cumpar o bucata de teren de aprox 500 mp . Inainte de a-l cumpara am inteles ca trebuiesc indeplinite niste conditii . Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua a primit un teren prin legea 15/2003, am construit ... DianaGy DianaGy Buna ziua A primit un teren prin legea 15/2003, am construit locuinta dar acum as vrea sa o vand, imi puteti spune ce ar trebui sa fac si daca persoana la ... (vezi toată discuția)