avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sotul meu este în șomaj. A găsit un loc de munca pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sotul meu este în șomaj. A găsit un loc de munca pe perioada ...

Sotul meu este în șomaj. A găsit un loc de munca pe perioada determinata de90 zile.Duoa aceasta perioada poate reveni la somaj ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:15, 29 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, pe durata unui c.i.m. pe durata determinata de maxim 12 luni, plata indemnizatiei de somaj se suspenda ..v-a trebui sa mearga sa anunte la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca Fartusnic Cornelia Fartusnic Cornelia Am fost increstere copil din februarie 5015 pana in februarie 2017.Contractul de munca pe perioada determinata a expirat in mai 2015, Care este situatia mea ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu inlocuitoarea mea.....in cazul reveniri mele la servici? TANASE SIMONA TANASE SIMONA Am un baietel de 11 luni si sunt in concediul pentru cresterea copilului.As dori sa revin in campul muncii insa va rog sa imi spuneti ce ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legata de somaj mariana chiru mariana chiru Buna seara! As avea si eu o nelamurire in legatura cu legea somajului. Am fost somera timp de 4 luni. Mi-am gasit loc de munca singura, dosarul de somaj fiind ... (vezi toată discuția)