avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata chirie direct in EURO
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata chirie direct in EURO

Intentionez sa inchiriez un apartament de la cineva care actualmente sta in strainatate (UE) si cere plata in EURO in contul sau. Se poate plati chiria prin transfer din contul meu de lei in contul sau de euro sau e impotriva regulamentului BNR?

Alte discuții în legătură

Valuta euro persoana juridică Sweetduck Sweetduck Pot achiziționa euro de la un curs valutar pe persoană juridică? Trebuie să achit o factură pe firmă in UE iar banca mă obligă să cumpăr euro de la ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala - cont euro, plata ron Pufalone Pufalone Buna ziua, de curand am semnat o promisiune bilaterala la care am platit un avans de 10000 euro echivalentul a 49769 ron la ziua respectiva. Vanzatorul si-a ... (vezi toată discuția)
Cum beneficiez in romania de plata in euro a unei facturari Ankutza20072000 Ankutza20072000 Buna ziua, Am un SRL neplatitor de TVA care detaseaza personal unei firme din Germania, (2 angajati)Acum vreau sa tai prima factura cred ca am primit ... (vezi toată discuția)