avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... trecere peste linia continua in fata proprietatii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

trecere peste linia continua in fata proprietatii

buna seara , de curand in fata proprietatii administratorul drumului atras linie continu am voie sa trec peste ea prin manevra la stanga ? precizez ca linia continua are o lungime de aproximativ 500 m in ambele directii
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:51, 29 Martie 2025
Faceti o reclamatie la primarie, e o greseala la trasare. Nu aveti voie sa treceti peste ea, pina nu se remediaza.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Martie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culpă comună? vă rog un răspuns Veduard29 Veduard29 Bună ziua! Am avut un accident acum câteva zile care s-a întâmplat așa: Mergeam pe sensul meu de mers, având o mașină în fața mea pe un drum ... (vezi toată discuția)
Contestatie verdict dat de politie in cazul unui acident .putin ajutor va rog! andreiunicat andreiunicat Buna Ziua, Acum cateva zile am fost inplicat intr-un accident de masina. Eu rulam pe un drum national DN76 si doream sa intru pe un drum cu rang mai mic .El ... (vezi toată discuția)
Accident linie continua rosudaniela_85 rosudaniela_85 Buna ziua, Sunt conducatorul unui autovehicul caterogrie \\"B\\". Indreptandu-ma spre Bucuresti, dinspe Alexndria, pe drumul E70 in dreptul km 60 + 300m, ... (vezi toată discuția)