avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit PFA contract comodat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit PFA contract comodat

Buna seara, doresc sa deschid un cabinet de psihoterapie intr-o camera din casa parintilor. Pentru aceasta, vom incheia un contract de comodat pe suprafata camerei. Cheltuielile cu utilitatile ar fi in continuare platite de parinti, nu s-ar deconta pe firma, doar as face fizic sedintele de psihoterapie, acolo. In acest caz, va creste impozitul parintilor pentru suprafata de o camera inclusa in contractul de comodat? Va rog sa imi dati referinta la baza legala. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 28 Martie 2025
VADON, utilizator

Alte discuții în legătură

Infiintare microintreprindere. probleme cu banca la contractul de subinchiriere. ionutd ionutd buna ziua, am niste probleme cu privire la infiintarea unei microintreprinderi. acum 6 luni am vandut vechiul apartament, am facut credit ipotecar la banca si ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat ContSters379280 ContSters379280 Buna seara, As dori sa stiu niste lucruri despre care nu sunt lamurita pana in prezent si anume: 1) contractul de comodat este obligatoriu sa fie inregistrat ... (vezi toată discuția)
Lamurire impozit pe locuinte rezidentiale/nerezidentiale Catalin39 Catalin39 Doresc sa ma asigur ca inteleg care este procedura cu privire la delimitare. Din cate am inteles de la un reprezentat al Directiei de Taxe si Impozite, in ... (vezi toată discuția)