avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot afla dacă o societate a plătit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot afla dacă o societate a plătit contribuțiile sau nu ...

Cum pot afla dacă o societate a plătit contribuțiile sau nu ,,unde ms pot adresa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 29 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Verificati la ANAF.

2. Verificati la Casa de Pensii solicitand o adeverinta cu stagiu de cotizare.

3. Pe această pagină puteţi consulta calitatea de asigurat a unei persoane in sistemul de sanatate publica..
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste ... Valeriaaaa Valeriaaaa Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste stagiul de cotizare la cass aferente ultimelor 6 luni.De aproximativ 2 ani sunt in litigiu ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu mi-a platit contributiile sociale, cum procedez? ionuca ionuca Astazi am fost la casa de pensii si mi-am ridicat adeverinta cu stagiul de cotizare, si am avut un soc sa vad ca inca de la inceputul anului de cand lucrez la ... (vezi toată discuția)
Verificare plati cas maria1415 maria1415 Unde pot verifica daca patronii au facut platile pentru contributia la pensie? (vezi toată discuția)