avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, dacă ma-ti putea ajuta... Eu și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, dacă ma-ti putea ajuta... Eu și prietenul meu suntem ...

Bună ziua, dacă ma-ti putea ajuta...
Eu și prietenul meu suntem de 9 ani împreună, eu stau în apartamentul lui, nu suntem căsătoriți (concubinaj) avem un copil împreună care este recunoscut de el..Acum eu stau și ma întreb, dacă eu ma despart de el pot sa-i cer despăgubiri, pensie alimentara pentru copil sau am și eu vreun beneficiu? Sau plec cu mana goala? Nu am acte doveditoare ca am investit aici decât martori și tranzacții dacă se ia în considerare.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adelinaelena07 , utilizator 14:26, 29 Martie 2025
Pensie de întreținere pt copil daca rămâne sa locuiasca cu dvs și ceva bani daca dovediti investițiile în casa lui în ultimii 3 ani.
Mulțumesc frumos!

gi-jane2 a scris:

Pensie de întreținere pt copil daca rămâne sa locuiasca cu dvs și ceva bani daca dovediti investițiile în casa lui în ultimii 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului cu un copil minor ContSters186329 ContSters186329 buna ziua,am si eu o mare problema.Vreau sa ma despart de sotul meu ,avem un copil minor impreuna,eu nu imi permit sa pltesc chirie asa ca am decis sa plec ... (vezi toată discuția)
Buna seara am un copil de 3 ani , acesta poarta numele “tatalui” ... Corinaaaa99 Corinaaaa99 Buna seara am un copil de 3 ani , acesta poarta numele “tatalui” (tatalui in ghilimele deoarece acesta nu este tatal copilului si stia asta de la inceput) ... (vezi toată discuția)
Tata influentat de noua sotie ioana2345 ioana2345 Buna seara, Am o mare problema.. viitorul meu sta in mainile raspunsurilor pe care sper ca le voi primi.. Sunt eleva in clasa XIa la un liceu bun din ... (vezi toată discuția)