avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recurs societate asigurari din strainatate
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recurs societate asigurari din strainatate

Anul trecut am fost implicat intr-un accident de schi in Italia cu un cetatean german. In urma accidentului am fost la sediul Politiei din statiunea respectiva unde am dat o declaratie cum s-a petrecut accidentul, dupa care am plecat.
Acum am primit prin posta o instiintare de la o companie de asigurari de sanatate din Germania prin care imi solicita informatii despre aisgurarea mea de raspundere civila. Pentru excursia respectiva aveam incheiata o asigurare de calatorie la Groupama care acoperea inclusiv raspunderea civila. Am trimis aceste informatii companiei de asigurari din Germania si in acelasi timp i-am informat si pe cei de la Groupama cu privire la adresa primita.
Ma poate ajuta cineva de aici cu niste informatii referitoare la ce s-ar putea intampla in continuare , daca de ex Groupama refuza sa plateasca ceea ce pretinde asiguratorul german sau daca pretentiile de plata depasesc suma prevazuta in polita de asigurare ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Despagubire polita asigurare straina tea_dea tea_dea Buna ziua Tatal meu a fost impkicat ieri intr-un accident rutier. Vinovatul este un avocat italian care a incercat initial sa cada la intelegere cu soferul ... (vezi toată discuția)
Accident emy_shadow emy_shadow Salut, acuma circa 3 saptamani am fost implicat intr-un accident care am iesit vinovat, am fost la politie am dat declaratii, aisgurarea([b]care este de ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna offefei offefei Buna Ziua! In urma cu aprox 2 ani, am fost implicat intrun accident. in momentul producerii accidentului, autoturismul condus de mine nu avea, polita de ... (vezi toată discuția)