avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Un SRL(cabinet medical) in 2024 a depus cu intarziere ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Un SRL(cabinet medical) in 2024 a depus cu intarziere bilantul

Un SRL(cabinet medical) in 2024 a depus cu intarziere bilantul la 31.12.2023- pentru care cei de la ANAF au emis decizie din oficiu de trecere de la plata impozit micro la plata impozit profit.
Pentru exercitiul financiar 2024 firma poate depune conform legii declaratia 700 pana pe 31.03.2025?
Care sunt conditiile?
Multumim pentru raspuns.

Cu stima,
ing.Trofin Gheorghe
Ultima modificare: Duminică, 30 Martie 2025
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Trecerea de la impozit pe profit la micro de 1% este posibila din 2024? Andreea Muresan Andreea Muresan Buna ziua! Conform noilor reguli am trecut in 2023 la impozit pe profit de la 16% ( de la micro 3% in 2022). As vrea sa stiu daca va fi posibil ca din ... (vezi toată discuția)
Am o dilema care e la limita legii sau legea nu o acopera. goby1986 goby1986 Buna ziua! Am o dilema care e la limita legii sau legea nu o acopera. Am un srl infiintat in 29 dec 2023(la ONRC) care a fost inregistrata la ANAF abia in 03 ... (vezi toată discuția)
Am deschis o firmă in noiembrie 2022 fără angajat. Constantinesis Constantinesis Buna ziua! Am deschis o firmă in Noiembrie 2022 fără angajat, neplătitoare TVA deci intra la categoria Micro doar 2 luni. Deoarece nu pot avea angajat ... (vezi toată discuția)