avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna tuturor! Am sa incerc sa pun intrebarea in alt ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna tuturor! Am sa incerc sa pun intrebarea in alt mod. Daca ...

Buna tuturor! Am sa incerc sa pun intrebarea in alt mod. Daca cererea de apel pe neacordare de cheltuili facute in prima instanta a fost respinsa pe motiv ca apelul nu este calea corecta aleasa pentru recuperarea lor ,ci trebuiau cerute prin completare dispozitiv conform art. 442-444 fara sa judece fondul , Curtea de apel a admis recursul si a trimis apelul spre rejudecare din nou la tribunal. Tribunalul a admis apelul si a acordat toate cheltuielile cerute. Din completul de judecata a facut parte si un judecator care in primul ciclu a facut parte din completul care a respis cererea de apel, iar acum in al doilea ciclu a admis apelul. Intebarea este : Acest judecator a fost incompatibil in al doilea ciclu daca in primul ciclu al apelului nu s-a judecat fondul cum s-a facut in ciclul 2 al apelului? Multumesc foarte mult, daca cineva ma poate ajuta cu un raspuns.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! prin decizia civila a curtii de apel cauza a fost ... Mika T Mika T Buna ziua! Prin decizia civila a Curtii de apel cauza a fost trimisa la rejudecare la Tribunal ,si a fost judecat apelul de acelasi complet care a judecat si ... (vezi toată discuția)
Modificarea in parte a sentintei cu consecinta trimiterii cauzei la aceeasi instanta FRD FRD In cazul in care in apel ncpc a admis apelul a modificat in parte sentinta si s-a dispus trimiterea spre rejudecare la instanta de fond ,dosarul fiind inaintat ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta mototo mototo Va supun atentiei urmatoarea situatie : - tribunalul pronunta o sentinta pe contencios administrativ - comunicare informatiii de interes ... (vezi toată discuția)