avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am achizitionat o casa la tara, constructorul nu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am achizitionat o casa la tara, constructorul nu a respectat ...

Buna,
Am achizitionat o casa la care constructorul nu a repsectat PUZ. Adica a primit autorizatie de construire si a fost receptionata lucrarea insa fara utilitati, mai exact fara apa. Exista retea in fata casei insa trece pe proprietate privata si din aceasta cauza nu se poate radorda. Exista ceva speranta sa fie tras la raspundere autoritatea, sau chiar persoana, care a emis autorizatia de construire si a receptionat lucrarea si sa fie obligat constructorul sa remedieze problema?
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Martie 2025
Nandi91, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrare neautorizata pe teren proprietate privata pentru instalarea unur conducte AB AB O firma de constructii a intrat fara a avea permisiunea proprietarului pentru a instala conducte de apa. Proprietarul a apelat Politia la 112. La intrebarile ... (vezi toată discuția)
Constructie casa dddenver_25 dddenver_25 Buna ziua. Am achizitionat un teren in ilfov, comuna vidra, situat cam la 400 metri de utilitati. Se poate demara procesul de autorizatie de constructie a ... (vezi toată discuția)
Parcela cumparata fara "drum public " .... pe hirtie .. ca fizic este ... vio1976 vio1976 Buna ziua , A fost cumparata o parcela de teren linga Timisoara in comuna Ghiroda iar in momentul in care am cerut avizele pentru constructie si am ajuns la ... (vezi toată discuția)