Salut azi am mers in peek and cloppenburg si am mers in cabina de probă si am luat niste haine dedesupt am scos doar eticheta alarmă nu aveau,si am iesit din cabină si am iesit si am iesit cu tot cu hainele sustrase,cand am iesit a inceput sa sune alarmele dar ciudat ca nu aveau nicio alarmă si a venit paza si ma luat pe sus si ma adus într-o cameră si acolo mi-a spus daca am să le platesc sau suna politia pana la urma le-am zis ca merg acasa dupa bani si ei mi-au dat 3 ori la dispoziție daca nu sună la sectia 3 bani nu am avut de unde i da prejudiciul era de 1200 de lei imi spunti va rog frumos ce pot păți ? Sunt foarte stresat…
Este posibil să se facă o plângere penală pentru furt. Prejudiciul a fost recuperat pe loc și nu văd de ce trebuia să aduceți suma de 1200 lei. Au fost hainele deteriorate ?
Este posibil să se facă o plângere penală pentru furt. Prejudiciul a fost recuperat pe loc și nu văd de ce trebuia să aduceți suma de 1200 lei. Au fost hainele deteriorate ?
Suma de 1200 de lei pentru a le cumpăra pentru a nu suna politia si nu am mai mers,unde credeți ca se poate ajunge?
Furt din magazin
EugenG1
Buna , am 37 de ani si nu am antecedente penale (nu am avut nici macar o amenda in viata mea ). Dupa o cearta cu fosta prietena am fost intr-un mall unde am ... (vezi toată discuția)