avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Prietenul meu, cetățean egiptean, doreste ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Prietenul meu, cetățean egiptean, doreste ...

Buna seara! Buna!
Prietenul meu, cetățean egiptean, doreste sa isi gaseasca un loc de munca in Romania.
Daca exista disponibilitate de oferte de angajare in cadrul acestui grup, va rog sa ma contactați prin aceasta postare!

Astept cu interes!

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru angajarea unui strain in romania aldorina aldorina Buna ziua, suntem o societate care lucreaza in constructii si am vrea sa angajam un cetatean strain. Se poate? Daca da care sunt actele necesare si daca sunt ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariat care a castigat reintegrarea pe vechiul post say say O persoana a castigat la instanta de recurs incadrarea pe postul ocupat inaintea desfacerii cim. Postul pe care se solicita reincadrarea salariatului a fost ... (vezi toată discuția)
Viza londra IrinaLuc IrinaLuc Buna dimineata. Sunt cetatean Roman care sunt casatorita in Egipt , detinatoare a unei viza de resedinta de 5 ani. Sotul meu este cetatean ... (vezi toată discuția)