avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ca sa il vizitez pe prietenul meu la puscarie , mai ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ca sa il vizitez pe prietenul meu la puscarie , mai exact ...

Buna ! Ca sa il vizitez pe prietenul meu la puscarie , mai exact sai fac o surpriza ca sa isi vada copilul , nu am mai tinut legatura , pt ca am fost in strainatate ... ajunge sa ma programez la penitenciar ? Sau e nevoie de aprobarea lui?

Alte discuții în legătură

Cum pot divorta daca sotul meu este in inchisoare? cr3eatza cr3eatza Buna ziua, Sotul meu este intr`o inchisoare in Germania, ptr a doua oara...A mai fost si acum un an tot ptr aceeasi fapta ca acum, adica fiind soferul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez! Andreea_2003 Andreea_2003 Buna ziua, Sotul este in inchisoare in strainatate. Am facut cererea de divort si s-a suparat foarte tare desi l-am asteptat mult timp.Am un copil de care ... (vezi toată discuția)
Contact prizonier franta 299KA 299KA Salutare , am un prieten inchis in Franta la puscaria Maison d\'Arrêt, am numarul de telefon de acolo. Intrebarea e daca pot sa sun la acel numar si sa ... (vezi toată discuția)