avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot divorta daca sotul meu este in inchisoare?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot divorta daca sotul meu este in inchisoare?

Buna ziua,

Sotul meu este intr`o inchisoare in Germania, ptr a doua oara...A mai fost si acum un an tot ptr aceeasi fapta ca acum, adica fiind soferul unei grupari care furau din magazine. Anul trecut a stat 5 luni si a luat cu suspendare 1 an si 2 luni... Acum va sta pe putin 3 ani.. Ideea este ca vreau sa divortez de el.. Tin sa precizez ca avem si doi copii minori, unul de 3 ani si unul de 9 luni, in rest nu avem nimic comun, adica proprietati sau bunuri, eu locuind impreuna cu cei doi copii in casa mamei mele. Intrebarea mea este cum pot divorta de el avand in vedere ca el este intr`o inchisoare din Germania si cam care ar fi conditiile acestui divort.? Va multumesc anticipat!
Trebuie sa deschideti o actiune la judecatorie la care este arondat domiciliul dvs. Veti primi cel mai probabil custodie unica
Si la el cum ajunge cererea mea de divort?
Prin citatie la penitenciar
Am inteles...Intre timp v`am trimis si un mesaj privat... Sunt disperata sincer...Parintii lui vor sa ma tina legata de el...Ma ameninta ca nu ma lasa sa divortez, ca sa stau sa il astept...Dar ideea e ca nu este prima data... Acum a facut`o cu buna stiinta stia in ce se baga....Am conversatii cu el pe messenger in care imi zicea ce face si in care eu ii ziceam merey sa isi caute de munca si sa aiba grija sa nu mai intre la puscarie....
Nu au ce sa faca parintii si nici sotul pt a va impiedica sa divortati.
Divortul dvs va dura ceva mai mult pt ca se da termene la intervale mai mari pt ca sotul sa ia la cunostinta.

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala declaratie acord iesire din tara minor Dagmar42 Dagmar42 Buna ziua.Cat dureaza o hotatate judecatoreasca prin ordonanta presedentiala,pt a-l aduce pe fiul meu in Germania la mine,tinand cont ca si sotul lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Divort de tata in inchisoare giorgiana82 giorgiana82 Buna seara,sora mea este casatorita si are 2 fetite minore,tatal fetitelor nu isi indeplineste indatoririle de tata fiind mereu plecat de acasa nu a lucrat ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez! Andreea_2003 Andreea_2003 Buna ziua, Sotul este in inchisoare in strainatate. Am facut cererea de divort si s-a suparat foarte tare desi l-am asteptat mult timp.Am un copil de care ... (vezi toată discuția)