Sotul meu este intr`o inchisoare in Germania, ptr a doua oara...A mai fost si acum un an tot ptr aceeasi fapta ca acum, adica fiind soferul unei grupari care furau din magazine. Anul trecut a stat 5 luni si a luat cu suspendare 1 an si 2 luni... Acum va sta pe putin 3 ani.. Ideea este ca vreau sa divortez de el.. Tin sa precizez ca avem si doi copii minori, unul de 3 ani si unul de 9 luni, in rest nu avem nimic comun, adica proprietati sau bunuri, eu locuind impreuna cu cei doi copii in casa mamei mele. Intrebarea mea este cum pot divorta de el avand in vedere ca el este intr`o inchisoare din Germania si cam care ar fi conditiile acestui divort.? Va multumesc anticipat!
Am inteles...Intre timp v`am trimis si un mesaj privat... Sunt disperata sincer...Parintii lui vor sa ma tina legata de el...Ma ameninta ca nu ma lasa sa divortez, ca sa stau sa il astept...Dar ideea e ca nu este prima data... Acum a facut`o cu buna stiinta stia in ce se baga....Am conversatii cu el pe messenger in care imi zicea ce face si in care eu ii ziceam merey sa isi caute de munca si sa aiba grija sa nu mai intre la puscarie....
Nu au ce sa faca parintii si nici sotul pt a va impiedica sa divortati.
Divortul dvs va dura ceva mai mult pt ca se da termene la intervale mai mari pt ca sotul sa ia la cunostinta.