avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț in strainatate cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț in strainatate cu minori

Bună ziua. Suntem casatoriti de peste 11 ani,cu doi copii de 12 si 7 ani. Din cauza neintelegerilor dintre mine si sotul meu ce persista de cativa ani buni,vreau sa divorțez deoarece simt ca o iau razna. L-am anuntat de 6 luni ca doresc sa divortam amiable,a fost de acord in prima instanta,toate pareau sa meargă insure aceasta directie,însă acum nu mai vrea sub nici o forma. Azi ne certam si tipam unul la celalalt,maine se comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. El merge si la psiholog cam din aceeași perioada de când i-am zis ca vreau sa divortam. Acum mi-a zis ca a vorbit la 2 avocati si ca a fost sfatuit sa nu plece din casa inchiriata unde locuim deoarece el ar fi vinovat apoi de despartire.nu inteleg lucru asta. e un calvar sa locuim impreuna,iar copii sunt mereu partasi la certuri,lucru care ii termina psihic. Ce pot sa fac pentru a divorta de el? Nu vreau nimic de la el,doar sa își facă datoria de parinte, și sa ma lase in pace. Mentioned ca ne-am casatorit in romania,dar locuim in germania de 9 ani
Cel mai recent răspuns: ioana-otilia , utilizator 14:17, 1 Martie 2025
Bănuiesc că mai aveți buletin valabil în România, motiv pentru care vă sfătuiesc să divorțați în România.
Eu nu mai am bulletin românesc,ci doar pasaport

Dorin Voicilas a scris:

Bănuiesc că mai aveți buletin valabil în România, motiv pentru care vă sfătuiesc să divorțați în România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familiare anita18@gmx.at anita18@gmx.at Sint cäsätoritä cu un Austriac,avem un copil mic care s-a näscut aici,nu ne intelegem,ne certäm tot timpul ,sintem amindoi nervosi,eu sint suspectä de ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie july87 july87 Buna dimineata, Sunt casatorita de mai bine de 6 ani cu un barbat dr cetatenie turca.Lucrurile la inceput au fost frumoase,ne-am iubit mult si me-am ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot aduce copilul in tara? dddee dddee Locuiesc in Spania impreuna cu sotul si cu baietelul de 3 ani. Ne-am casatorit in Romania, avem domicilii diferite in Romania si rezidenta in Spania. Mentionez ... (vezi toată discuția)