Bună ziua. Suntem casatoriti de peste 11 ani,cu doi copii de 12 si 7 ani. Din cauza neintelegerilor dintre mine si sotul meu ce persista de cativa ani buni,vreau sa divorțez deoarece simt ca o iau razna. L-am anuntat de 6 luni ca doresc sa divortam amiable,a fost de acord in prima instanta,toate pareau sa meargă insure aceasta directie,însă acum nu mai vrea sub nici o forma. Azi ne certam si tipam unul la celalalt,maine se comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. El merge si la psiholog cam din aceeași perioada de când i-am zis ca vreau sa divortam. Acum mi-a zis ca a vorbit la 2 avocati si ca a fost sfatuit sa nu plece din casa inchiriata unde locuim deoarece el ar fi vinovat apoi de despartire.nu inteleg lucru asta. e un calvar sa locuim impreuna,iar copii sunt mereu partasi la certuri,lucru care ii termina psihic. Ce pot sa fac pentru a divorta de el? Nu vreau nimic de la el,doar sa își facă datoria de parinte, și sa ma lase in pace. Mentioned ca ne-am casatorit in romania,dar locuim in germania de 9 ani
Familiare
anita18@gmx.at
Sint cäsätoritä cu un Austriac,avem un copil mic care s-a näscut aici,nu ne intelegem,ne certäm tot timpul ,sintem amindoi nervosi,eu sint suspectä de ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie
july87
Buna dimineata,
Sunt casatorita de mai bine de 6 ani cu un barbat dr cetatenie turca.Lucrurile la inceput au fost frumoase,ne-am iubit mult si me-am ... (vezi toată discuția)