avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violenta in familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violenta in familie

Buna dimineata,

Sunt casatorita de mai bine de 6 ani cu un barbat dr cetatenie turca.Lucrurile la inceput au fost frumoase,ne-am iubit mult si me-am casatorit relativ repede,dupa doar cateva luni.Cu timpul au aparut neintelegerile,certurile,agresiunile verbale si fizice din partea lui.Am incercat sa vorbesc cu el sa ajungem la un consens,sa ne despartim pentru ca asa nu se mai poate,dar el nu si nu,imi tot spune ca"ce e aia despartire,ca nu se pote asa ceva.I-am sugerat sa ne despartim dar voi continua sa raman casatorita o perioada cu el ca sa poata locui in continuare in romania cu drept de sedere,nici asa nu vrea.Pentru el termenul"despartire" sau "divort" nu exista.Ma ameninta intr-una cao sa ma omoare,ca ma taie,ca imi rupe picioarele daca mai spun ca vreau sa ne despartim.Noi locuim in romania,nu avem copii .
Intrebarea me este:ar fi vreo sansa daca eu merg la imigrari si le spun tot sa ii fie anulat permisul de sedere si "aruncat" afara din Romania?
Pentru ca nu vad alta cale de a reusi sa scap de el.Imi este pur si simplu frica de el.

Multumrsc anticipat.
Cel mai recent răspuns: july87 , utilizator 08:42, 2 Martie 2015
Puteti depune plangere la politie de cate ori e agresiv, puteti solicita la judecatorie emiterea unui ordin de protectie, iar in timpul asta sa divortati de el.
Orice ati intreprinde trebuie sa aveti dovezi a ceea ce sustineti.
Nu ma ajuta cu nimic ordinul de protectie.Prefera sa plateasca doar ca sa ma distruga.
Plangerea la politie nu ma ajuta nici asta.Nu are frica.El duce totul la extrem,mi-a spus ca ma omoara si se omoara si el daca ma despart de el.
Din pacate dovezi nu mai am,am avut niste poze pe un telefon pe care mi l-a spart dar am martori de la servici care pot confirma ca m-a sunat si m-a amenintat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare permis sedere membru familie annna1234 annna1234 Buna seara, Eu sunt casatorita de aproape 8 ani cu un cetatean strain non UE,el a obtinut dupa casatorie dreptul de sedere pe 5 ani,in 2013 l-a reinnoit ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec cu copilul meu danca2015 danca2015 Ma aflu in urmatoarea situatie:am un copil de 2 ani, locuim cu tatal ei,cu care nu sunt casatorita,la el acasa.Saptamanal am parte de agresiuni verbale si ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusivă, violență și amenințări Amalia435 Amalia435 Buna ziua, oare pot obtine custodie exclusiva a fetitei mele de 3 ani daca: tatal ei m-a batut de multe ori, inclusiv in fata fetitei, apoi de cand am rupt ... (vezi toată discuția)