avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună dimineața, am 41 de ani de munca , 8 ani de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună dimineața, am 41 de ani de munca , 8 ani de grupa 2 a ...

Bună dimineața, am.41 de ani de munca , 8 ani de grupa 2 a am 59 de ani . virsta Întrebarea mea este , dacă îmi.puteti spune cu aproximație ca pensie voi avea ? Salariu meu este de 5000 de lei în.mina dar este de 2 ani . A fost și.mai.mic ex 3500 acum 2ani în.urma . Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:00, 30 Martie 2025
Nu are nimeni raspuns la intrebarea d-voastra.
Calculul se poate face doar cu softul si depinde de mai multe date si elemente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru anii lucrati la grupa a 2 a de munca petrut57 petrut57 ma numesc Petrut nascut in septembrie 1957 am vechime 27 de ani si o luna din care 25 si 4 luni la grupa a 2 a lucrati pina in 2002 apoi 12 ani in Italia asi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, câte puncte aduc, in cazul pensiei la limita de vârstă, ... Cristian Stamate Cristian Stamate Buna ziua, Cite puncte aduc, in cazul pensiei la limita de virsta, stagiul militar intre octombrie 1978 si martie 1980 si facultatea de 5 ani absolvita cu ... (vezi toată discuția)
Calcul punctaj pensie costin02345 costin02345 Buna seara, Va rog un raspuns la intrebarile mele: 1)La calculul punctajului de pensie se iau in considerare bonusurile (acordat si insumat cu salariul ... (vezi toată discuția)