avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua îmi puteți spune dacă am făcut o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua îmi puteți spune dacă am făcut o procura notariala ...

Bună ziua îmi puteți spune dacă am făcut o procura notariala acum 8luni unei nepoate ca să ma reprezinte la succesiune acceptând mostenirea între timp m-am răzgândit la moștenire. Încă nu sau depus actele ptr succesiune ca sunt niște probleme la titlul de proprietate al mamei(greșeală de nume).Vreau sa renunț la mostenire.
Ultima modificare: Duminică, 30 Martie 2025
sebypaul, utilizator
Cel mai recent răspuns: sebypaul , utilizator 20:02, 30 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai puteți.
Faptul ca ați lăsat procura este un act de acceptare tacită a moștenirii.
Procura a fost înscrisă în Registrul Național Notarial de Evidenta a Procurilor ca împuternicire și în Registrul Național Notarial de Evidenta a Opțiunilor Succesorale, ca declarație de acceptare.
As fi vrut săi dau surorii mele care sta în casa ,dar dacă as face o procură de donație pe cota dobândită de la mama imputernicindo tot pe nepoată

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea danielnel danielnel antrebarea mea este: am facut inputernicire uneia din surorile mele ptr dezbaterea mostenirei,vroiam sa stiu daca cu acea inputernicire ar putea sa ma ... (vezi toată discuția)
Bună!după decesul mamei eu și fratele meu am făcut o procură ... Dagli Dagli Bună!După decesul mamei eu și fratele meu am făcut o procură celuilalt frate pentru a ne reprezenta în momentul în care se va face succesiunea procură ... (vezi toată discuția)
Succesiune refuzata de notari din cauza procurii si declaratiei de renuntare MirelaPrihot MirelaPrihot Buna ziua, Am si eu o situatie mai complicata daca se poate sa ma ajutati cu o indrumare pentru ca toti notarii cu care am vorbit ne spun ca avem actele ... (vezi toată discuția)