avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca nu sunt legitim cu partenera mea iar dânsa are ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca nu sunt legitim cu partenera mea iar dânsa are un copil ...

Daca nu sunt legitim cu partenera mea iar dinsa are un copil care pe certificat este liniuță,(nu este al meu,nu a vrut să fie trecut),mai se consideră familie monoparentala,chiar daca locuim împreună?menționez că avem un copil împreună trecut pe numele meu.,celălalt poarta numele mamei.va multumesc

Alte discuții în legătură

Numele de familie al copilului Gabi_41 Gabi_41 În ce măsură poate hotărî mama, numele de familie, al noului născut? Mai exact, fără acordul tatălui, poate trece copilul pe numele ei? Părinții ... (vezi toată discuția)
Lipsa tata in certificat! Nica70 Nica70 Buna ziua! Mătușa mea Aneta are in certificatul de nastere o liniuta la tata. Tatăl ei nu a fost prezent la nastere fiind cioban plecat cu oile in anul 1955 ... (vezi toată discuția)
Nume copil dupa casatorie Cornelia G Cornelia G Daca un barbat se casatoreste cu o femeie care are un copil,copilul trece automat si el pe numele barbatului dupa cununie?Daca nu care sunt posibilitatile de a ... (vezi toată discuția)