avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchidere balcon termopan
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchidere balcon termopan

Buna ziua,
Intentionez sa inchid balconul cu termopan, stiu ca e trimis la cam deputatilor noul Codul amenajării teritoriului, urbanismului și construcțiilor.
As mai putea astepta 1-2 luni, ce ma sfatuiti sa fac? sa merg la primarie pentru a incepe procesul birocratic? sau sa astept sa se adopte noul cod?
Mentionez ca multi vecini din complex au inchis cu termopane balcoanele si din ce am verificat pe site-ul primariei, nu au autorizatii.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inchiderea balconului necesita proiect, autorizatie? aelemarac aelemarac Buna ziua, Pentru a inchide balconul la un apartament dintr-un bloc nou, este necesara autorizatie de constructie? Trebuie realizat si autorizat un proiect? ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am închis un balcon cu tâmplărie de termopan ... Ciprian Ionuț Enache Ciprian Ionuț Enache Bună seara! Am închis un balcon cu tâmplărie de termopan într-un complex rezidential compus din 4 blocuri. Eu locuiesc la blocul numărul 4, ultimul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa inchid un balcon cu termopan. balconul are ... dana_adriana dana_adriana Buna ziua, Doresc sa inchid un balcon cu termopan. Balconul are o balustrada iar termopanul va fi montat in spatele balustradei(spre interior) As avea ... (vezi toată discuția)